me against the world, the world against me.



nu var det ett tag sedan.. jag är dålig på detta.

Jag beställde nyss hem ett paket från svensk hälsokost som innehåller tre burkar med Diet Shake två med chocklad smak och en burk med blåbär/vanilj, har inte smakat den sist nämnda men jag hoppas den är god! :)
De andra burkarna tog ju slut får några veckor sedan, jag har lyckats hålla mig på samma vikt som jag gick ner till! Så jag är väldigt nöjd :) med paketet jag får nu så ska jag nog lätt klara att gå ner till min målvikt och lite till.
Köpte dock inte BURN denna gång för att se om de gör någon skillnad utan, äter dock fortfarande dom pillren då de är 120 kapslar i en burk, men den är snart slut.

Idag börjar jag jobba 16.00, ska jobba imorgon och på lördag oxå, och på söndag blir det att ta tåget hem till Rättvik och vara där en vecka, weii :)


Såhär såg jag ut fredagen på Nora dagarna som va i helgen eller ja.. iaf fram tills att de började regna då mitt hår blev spikrakt igen ;)





Och in video på Sean Banan som uppträdde på lördagen! haha ;) Va visst på snedden menmen ;)



Jokka är på g med :D

Noradagarna


Markus är på g

Nora dagarna


wei

Jag var ute och handla på rean inne i Örebro dagen innan jag åkte till Rättvik, hittade ett par byxor på hm, fanns inte i "min storlek" som jag brukar ha (38) men 36 fanns, jag tänkte att ja provar men de kommer aldrig gå.. MEN vet ni vad dom passade! :D gissa om jag blev glad! det finns till och med plats över ;)

Jag har gått ner ca 4 kg på att dricka "Diet shacke" och då har jag ändå inte haft något strikt matschema, ätit de jag velat typ. :) nu har de tagit slut, har inte beställt hem något mer för tillfället, tänkte prova utan ett tag och se om jag fortsätter neråt några kilo till!

Nu ska jag snart ta bussen in till Nora och jobba på konsum. Jobbar hela helgen oxå :)
Ha det bäst sötisar!
Pusss


RSS 2.0